CASTING - SERIJA
Vijest je postavljena 29.01.2018.

CASTING - SERIJA

NOVA SERIJA - ZAGREB 
Dragi svi, snimamo novu hit seriju za poznatu tv kuću (nije iz Hrvatske) u periodu 01.03. - 01.06.2018. godine.
Snima se u Zagrebu, uglavnom u Novom Zagrebu. Trebat ćemo 500 - 1000 statista svih uzrasta, od školske djece do umirovljenika. 
Statiranja će biti od po nekoliko sati do 10 sati, ovisno o scenama, a što ćete znati unaprijed.
Svim statistima osiguran je catering, a za sva snimanja iznad 6 sati osigurali smo ručak, kavu, čaj, sok, grickalice i ostalo što ide uz to...
Neki će imati stalne uloge statista (policajci, liječnici, konobari i sl) a drugi će se moći pojaviti nekoliko puta. Serija je vrlo profesionalna, pa molimo neozbiljne da se ne javljaju.
Castinge počinjemo od idućeg tjedna i molimo da se pojave i naši stari članovi, kako bismo mogli prezentirati njihove nove fotografije i trenutačni izgled. Ne trebate se brijati ni šišati, jer nam trebaju autentični likovi. Objavit ćemo vrijeme i mjesto castinga ovaj tjedan.
Toliko za sada, objave će biti na našoj stranici www.statisti.hr i ovdje, pa ću vas sve zamoliti kada budemo postali objave da ih sherate kako bi ih vidjelo i prijavilo se što više ljudi.
Ova objava je stavljena kako biste razmislili da li ste slobodni i u koje dane u navedenom periodu, ne snima se svaki dan (ukoliko radite, zgodno je znati koje dane ste slobodni i želite snimati),...
Molim da me ne zovete na telefon, jer tko ne pristupi castingu neće moći na snimanje, produkcija traži nove fotografije na uvid.
Svi ste dobrodošli!