REKLAMA - CASTING -RIJEKA
Vijest je postavljena 04.04.2019.

REKLAMA - CASTING -RIJEKA

SUBOTA - RIJEKA - CASTING
Dragi svi, casting za stranu reklamu će se održati u subotu, 06.04. u vremenu 12 - 20 sati.
Adresa na koju trebate doći je Fitness centar Carolina 321,Vitomira Širole Paje 16, Rijeka, dvorana, prizemlje, na portafonu piše br.1.
Za one koji dolaze busom, linija 6, stanica kod studentskog doma.
Molimo da dođete sređeni, oprane kose i lijepo odjeveni ali ništa pretjerano, polo majice, košulje, haljinice, traperice, uglavnom casual.
Djevojke i mladići za scene snimanja na plaži i bazenu trebaju imati kupaće kostime, kratke hlače i ručnik, ponesite sunčane naočale i neke rekvizite za plažu, loptu i slično (ne pivo niti flaminga :-) ). Vas ćemo fotografirati u kupaćim kostimima, imamo prostor za presvlačenje tako da nema frke da će vas netko gledati osim fotografa. Za vas je i najbolji honorar!
Svi ostali za druge uloge, možete ponijeti selfie štapove, šešire, kape, ruksake, torbice, mobitele, da izgledate kao turisti. (ne morate sve nabrojano, već ono što imate)
Svatko od vas će se zadržati najduže 10 minuta, tako da nema potrebe da svi dođete u isto vrijeme, uzmite si termin koji vam najviše odgovara.
Za sve koji ne znaju gdje se dvorana nalazi, na fotografiji je karta, klik na kartu, to je prvi neboder kod Ininog igrališta, parking se ne plaća.
Svi ste dobrodošli, vidimo se!
#Studio8

Osmrtnicama ba

smrtovnice